Gyerekcipő bolt Budapest belvárosában - Kiváló minőségű magyar gyerekcipők

Mivel mi abban hiszünk, hogy ideális esetben a vásárlás nem valamilyen személytelen dolog, amin igyekszik az ember lehetőleg jó gyorsan és egyszerűen túlesni, ezért amikor kitaláltuk, hogy gyerekcipőboltot nyitunk, elsődleges szempont volt egy barátságos hangulatú üzlet kialakítása, ahol kicsi és nagy egyaránt jól érzi majd magát, éppen ezért örömmel tér vissza hozzánk. A kiváló minőségű, magyar lábbelik mellé így garantáltan sok-sok kedvesség, odafigyelés, a szülőknek vásárlási tanácsadás, a gyerkőcöknek pedig egy kis móka és vidámság is jár.

Amikor megálmodtuk és segítségül hívtuk egy grafikus barátunkat, hogy rajzolja meg Macskapitány figuráját – ezt a bohókás matróz macskát –, már tudtuk, hogy boltunk nemcsak hogy az ő nevét fogja viselni, de minden körülötte forog majd: belvárosi cipőüzletünkben a berendezésen keresztül a bolt legapróbb kiegészítőin át mindenhonnan a tengerész stílus köszön vissza. Ám, ami mégis a legfontosabb, hogy nálunk minden olyan gyerekcipő megtalálható, ami segíti a picik lábának egészséges fejlődését.

Sok szülőnek okoz fejtörést, hogy megtalálja csemetéje számára a legideálisabb lábbeliket. Egyre többen nyúlnak az üzletek polcain az olcsóbb, ám gyengébb minőségű gyerekcipők után, mondván úgyis hamar kinövi/elhordja majd azt a kicsi. Pedig gyerekkorban a legkifizetődőbb egy minőségi cipő megvásárlása, hiszen a későbbi lábfejlődési rendellenességek ezzel szinte teljes egészében kiküszöbölhetőek.

Üzletünkben az egészségpénztárra elszámolható, supinált cipők mellett tartós és remek minőségű, kényelmi bőr talpbetéttel gyártott cipőket is forgalmazunk (kínálatunkról bővebben a CIPŐINK menüpontban lehet tájékozódni), valamint vászon szobacipőket és puhatalpú bőr bébicipellőket is, amelyek a járni tanuló csöppségek számára ideálisak. A kényelmen túl, ezek az egészséges lábfejlődés szempontjából is jelentősek, legtöbbjük pedig ortopéd orvosok ajánlásával készült. Méretüket illetően 16-tól 35-ig lehet nálunk gyerekcipőket találni kisfiúknak és kislányoknak egyaránt, készletünk pedig folyamatos feltöltés alatt áll, így érdemes hozzánk gyakran betérni vagy rendszeresen felkeresni a weboldalunkat.

Macskapitánynál nemcsak vásárolni, de szórakozni is lehet, így ameddig a szülők cipőkínálatunkkal ismerkednek, a legkisebbek rajztáblánkon kipróbálhatják a kormánykerék vagy a csikóhal rajzolását.

Hűséges vásárlóinknak ingyenes Törzsvásárlói kártyával kedveskedünk már az első cipővétel után, így amikor legközelebb nálunk jár, 5%-kal kedvezőbb áron vásárolhat lábbelit gyermekének.

Szeretettel várunk mindenkit Budapesten, a VII. kerületi Síp utca 9. szám alá hétköznapokon 10 és 18 óra között.

Autóval érkező vásárlóinknak ingyenes parkolóhelyet biztosítunk.