TÉLI AKCIÓ

Zordabb januári napokon elkél egy jó bundás, vízálló cipellő. Fedélzetünkön most minden téli bakancs és csizma 30% kedvezménnyel kapható!

A kinőtt váltószandikat új, kényelmes Szamos és ASSO szandálokra cserélhetitek Macskapitánynál. Most 20% kedvezményt adunk minden modell árából!

Falcon átmeneti bőr gyerekcipők

A Falcon gyerekcipők rengeteg kézimunkával, manufakturális keretek között készülnek. A kis szériában, korlátozott párszámban gyártott lábbelik így több figyelmet és törődést kapnak, mint a tömeggyártásban készülő társaik.

A kollekciók tervezésekor mindig arra törekednek, hogy az egészségügyi és kényelmi alapelvek mellett cipőik szépek és egyediek is legyenek. Évtizedek alatt megszerzett tapasztalataiknak köszönhetően nagy szakértelemmel gyártanak a gyermekláb anatómiai felépítésének legmegfelelőbb, kiváló minőségű gyerekcipőket.

Falcon fiús átmeneti cipő, sötétkék, kívül-belül bőr.

23-27: 10490 Ft

 

Falcon fiús átmeneti cipő, drapp, kívül-belül bőr.

23-27: 10490 Ft

 

Falcon lányka átmeneti cipő, bordó-fekete, szívecskés, kívül-belül bőr.

27-31: 10490 Ft

 Egy Falcon gyerekcipő remek választás, mert:

Minden része a legjobb minőségű alapanyagból készül, a felsőrész és a bélés természetes bőrből, a talp csúszásgátló gumiból.

Az erős sarokkéreg megfelelő pozícióban tartja a sarokcsontot, így meggátolja a sarok csúszkálását.

A talpa rugalmas, így a gyermek súlya által könnyen alkalmazkodik a láb természetes mozgásához.

A talpágyazat speciális, antibakteriális anyagból készül; kellemes komfortérzetet biztosít. A bőrből készült, jó nedvszívó képességű talpbélés elvezeti az izzadtságot a talptól.

Nemcsak kényelmes és egészséges, hanem szép is!

Ezután gyermeked egy minőségi magyar gyerekcipő előnyeit élvezheti nap mint nap.